SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Huzurun adresi: Gito Yaylası

Huzurun adresi: Gito Yaylası

22 Ağustos 2016 Pazartesi - 13:10




Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi sınırlarında bulunan 2 bin 400 rakımlı Gito Yaylası, barındırdığı doğal güzellikler ile doğa tutkunlarının ilgisini çekiyo





Son yıllarda alternatif turizmde ön plana çıkan ve çeşitli aktivitelerin düzenlendiği Doğu Karadeniz yaylaları, şehrin stresli yaşantısından uzaklaşmak, serin havada doğayla baş başa vakit geçirmek isteyenler tarafından tercih ediliyor. Yaylalarda kamp kurabilen, trekking ve foto safari yapabilen doğaseverler, başta kuş olmak üzere çeşitli hayvan türlerini de gözleyebiliyor.

Yaşam kültürü, yaban hayatı ve florasıyla özellikle dağcılar ile fotoğraf sanatçıları başta olmak üzere çok sayıda yerli yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Gito Yaylası, açık havada hem Fırtına Vadisi hem de Kaçkarlar'ın görkemli manzarasını seyretme imkanı sunuyor.

Gito'nun güzellikleri görmek için düzenlenen doğa gezilerine, özellikle hafta sonları çok sayıda grup katılıyor. Çamlıhemşin ilçe merkezinden 2 saat süren yolculuğun ardından 2 bin 400 rakımlı yaylaya ulaşan gruplar, zaman zaman araçlarından inip eşsiz manzarayı fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap