SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Her şeyimizi unutuyoruz!

Her şeyimizi unutuyoruz!

13 Mayıs 2015 Çarşamba - 13:56




Trabzon’da genellikle dolmuş, otobüs ve avm'lerde unutulan eşyalar arasında nüfus cüzdanları ilk sırayı alırken, bunu kredi kartları izliyor.





Zabıta Karakolu2na teslim edilen unutulan eşyalar bir Trabzon istatistiğini de ootratay çıkartmış oldu. Trabzon'un Ortahisar Belediyesi Zabıta Karakolu'na teslim edilen unutulan eşyalar arasında nüfus cüzdanı ve kredi kartları ilk sırayı alırken, unutulan eşyalar arasında evlilik cüzdanının da bulunması dikkat çekti. Erkeklerin nüfus cüzdanını, kadınların ise çantalarını daha çok unuttuğu gözlenirken, Zabıta Komiseri Celal Kartal, kendilerine teslim edilen tüm eşyaları kayıt altına alarak sahiplerini beklediklerini söyledi. Genellikle alış veriş merkezleri, dolmuş, otobüs gibi yerlerde unutulan eşyalara daha sık rastladığını ifade eden Kartal, “Teslim edilen kayıp eşyaları kayıt altına alarak  sahiplerini bekliyoruz. Kayıp eşyaların başında nüfus cüzdanları, kredi kartları gelirken bu eşyaları anahtarlıklar, gözlükler, cep telefonları gibi eşyalar takip ediyor. Özellikle bayanların çantalarını daha çok unuttuğunu söyleyebiliriz. Erkekler ise nüfus cüzdanlarını daha çok unuttuğunu görmekteyiz. Unutulan eşyaların yüzde 70 kadarı aranıp sorulmuyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap