SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hayrat çıkarması

Hayrat çıkarması

27 Şubat 2017 Pazartesi - 11:30




Vali eşi Şengül Yavuz, Gönül Elçileri Projesi kapsamında Hayrat ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Yavuz, öğrenci ve yaşlılarla birebir ilgilene





Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz’dan Hayrat çıkarması. İlk olarak IMKB Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret eden Şengül Yavuz, burada anasınıfındaki öğrencilerle bir araya gelerek yapmış oldukları faaliyetlere katıldı ve onlarla oyunlar oynadı. Ardından okuldaki diğer sınıfları tek tek gezen Bayan Yavuz,  öğrencilerle yakından ilgilenerek, dersleri, gelecekteki hedefleri hakkında uzun süre sohbet etti. Okul yetkililerinden öğrencilerin eğitimleri hakkında bilgi alan Şengül Yavuz, öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

YAŞLILARI UNUTMADI

Okul ziyaretinin ardından, 1997 yılında Hakkâri’nin Otluca köyünde şehit olan Kadem Koç’un Geçitli Mahallesinde ikamet eden ailesine ziyarette bulunan Şengül Yavuz, şehidimizin babası Hızır Koç ve annesi Sude Koç’un hal, hatırını ve bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorup kendileriyle bir süre sohbet etti. Bayan Yavuz ve beraberindekilerin ziyaretinde çok memnun olduklarını dile getiren şehidimizin ailesi ”Buraya gelerek bize Vilayeti getirmiş oldunuz. Sizlere teşekkür ederiz” dediler. Hayrat ziyareti kapsamında büyüklerimizi de unutmayan Şengül Yavuz, 79 yaşındaki Tevfik Yaman ve 77 yaşındaki Nuriye Yaman çiftini evlerinde ziyaret etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap