SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Havalar ısındı fiyatlar uçtu

Havalar ısındı fiyatlar uçtu

27 Nisan 2016 Çarşamba - 09:39




Karadeniz Bölgesinin bacasız fabrikası haline gelen Turizm sektöründe bazı fırsatçılar yine iş başında. Kış aylarında 40 liradan oda satan bazı işletm





BİR ODA 240 LİRA

Arap Turistlerin gözdesi haline gelen Doğu Karadeniz Bölgesinde fırsatçılar yine boş durmuyor. Kış aylarında 40 ile 60 lira arasında oda satan bazı işletmeler havaların ısınmasıyla fiyatlarını yükseltmeye başladı. Bir odaya yüzde 400 zam yapan işletmeciler Turizm cenneti Uzungöl’de oda fiyatlarını yeniden 240 liradan açmaya başladı.

DAHA GELMEZLER

Orantısız bir biçimde fiyatların artmasına tepki gösteren halk ve Doğu Karadeniz esnafı, “Bizler bugünlerde bölgemize gelen turistlerden çok iyi para kazanıyoruz. Onlar sayesinde evimize ekmek getiriyoruz. Ancak bazı istismarcılar ilerleyen zamanlarda bizleri çok zor durumda bırakacaklar. Bir kez aldatılan turist buraya bir daha uğramaz” dediler.

BİR MİLYAR OLUR


Trabzon’da yetkili birimlerin oda fiyatlarını doğru dürüst denetlemediğini belirten esnaf, “Trabzon’da her gün bir otel yapılıyor. Bir oda yazın bir milyara satılıyor. Yetkililer her gün turizm için toplantı yapsa ne olur. Bazı insanlar sadece turistleri soymaya yönelik yatırımlar yapıyor.  Bunlar denetlenmezse turistleri kaybetmek an meselesi olur” şeklinde konuştular.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap