SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hastane müjdesi

Hastane müjdesi

27 Kasım 2015 Cuma - 10:28




Belediyeler Birliği toplantısında konuşan KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, bölgede önemli bir eksikliği giderecek Çocuk Hastanesi’nin yapım ihal





 Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, 2015 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Birlik Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapıldı. 2016 mali yılı bütçesinin belirlenmesi, 2016 yılı çalışma programı, 2016 yılı işçi vizelerinin onaylanması, ihale dokümanı satış bedelinin belirlenmesi ve yeni üyelik başvurularının görüşülmesi gündemiyle yapılan toplantıda birliğin 2016 mali yılı bütçesi 1 milyon 415 bin 540 TL olarak kabul edildi. Toplantıya konuk olarak katılan KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, üniversiteleri hakkında detaylı bir sunum yaptı. 2014 yılında desteklenen TÜBİTAK projeleri sayısına göre KTÜ’nün 10’uncu sırada, destek bütçesine göre de 55 proje ile 6’ncı sırada yer aldığına dikkat çeken Baykal, bölgede önemli bir eksikliği giderecek 33 bin metre kare kapalı alanı olan Çocuk Hastanesi yapım ihalesinin en geç 2016 yılının Ocak ayı içerisinde yapılarak sonlandırılmasını planladıklarını aktardı.

TANITIM BİRLİĞİ ŞART

Birlik Başkanı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, Doğu Karadeniz’in, çok önemli bir turizm bölgesi halini almaya başladığını kaydederek, turizm açısından bakir bir bölge olan bölgeyi tüm dünyaya tanıtmak için ortaklaşa çalışmaların yapılması gerektiğinin altını çizdi. Doğu Karadeniz’de, konaklama tesislerinin planlanması gerektiğine vurgu yapan Başkan Gümrükçüoğlu, bölgeye gelen turistlere güler yüz ve kaliteli hizmet sunumu noktasında bazı eksikliklerin bulunduğunu ifade ederek, bu konuda herkesin üzerine düşen görevi titizlikle yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap