SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Gümüşhaneliler sanatla buluşuyor

Gümüşhaneliler sanatla buluşuyor

12 Mayıs 2016 Perşembe - 15:12




Destek Projesi kapsamında hayata geçirilen “Yöremizde Sanat Var” projesi ile tiyatro ve pandomim gösterileri Gümüşhaneli sanatseverlerle buluşacak





Gümüşhane Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü, gerçekleştireceği SODES projesi ile Gümüşhane Merkez ve ilçelerindeki köylere tiyatro götürmek için ‘Yöremizde Sanat Var’ projesiyle çalışmalarına ve oyun provalarına hız kesmeden devam ediyor.  Gümüşhane’nin 9 köyü başta olmak üzere il ve ilçe merkezinde gerçekleştirilecek olan tiyatro gösterilerinin ilki hafta sonu Köse ilçesine bağlı Salyazı köyünde sergilenecek. 

SEYİRCİLER DE SAHNE ALACAK

Proje ile daha önce tiyatro izleme olanağı olmayan kişiler de tiyatro ile buluşacak diyen tiyatro eğitmeni Mesut Budak, “Dokuz kişilik bir ekiple sahne alacağız. Bir çocuk tiyatrosu ve iki tane yetişkinlere yönelik olmak üzere üç tane oyun sergileyeceğiz. Ayrıca pandomin gösterilerimiz ve ödüllü oyunlarımız da olacak. Seyircilerimizi de sahneye alıp drama oyunları oynatacağız.  Bu proje ile daha önce sanatsal faaliyetlerde bulunmayan yetişkin ve gençlerimiz sanatla buluşturmuş olacağız” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap