SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > VİP Dilenciler!

VİP Dilenciler!

13 Mayıs 2019 Pazartesi - 11:47




Gümüşhane’de çok sayıda dilenci yapılan operasyonla yakalanırken, dilencilerin şehre VİP minibüs eşliğinde geldiği öğrenildi





Gümüşhane’de Ramazan ayı ile birlikte sayıları artan dilenciler konusunda Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan operasyonda yakalanan dilencilerin vip minibüs ile şehre geldikleri anlaşıldı.  Şehrin belirgin yerlerini saran dilencilere yönelik Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler hız verdiği çalışmalar kapsamında Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşların duygularını istismar ederek dilenmeyi meslek haline getiren dilencilere yönelik operasyonlar düzenlendi.

MUTLAKA 153’Ü ARAYIN…

Uygulama hakkında bilgi veren Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Ceylan, Ramazan ayı sebebiyle dilenci sayısında artış olduğunu belirterek, Ramazan ayının ilk dört gününde yaptıkları çalışmalarda aralarında çocuklarında yer aldığı yaklaşık 30 kişinin dilencilik yaparken yakalandığını ve 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında gerekli yasal işlemlerin yapılarak şehir dışına gönderildiğini belirtti.  Dilenciliğin bir suç değil, kabahat olduğunu vurgulayan Ceylen, “Dilenmek suç değil ama dilendirmek suçtur. Bu durumlarda Alo 153’ü arayın” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap