SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > Gümüşhane’nin oltanbey mahallesi ayağa kalktı, yetkililere seslendi: Aile hekimliğini Kaybetmeyelim!

Gümüşhane’nin oltanbey mahallesi ayağa kalktı, yetkililere seslendi: Aile hekimliğini Kaybetmeyelim!

27 Ekim 2023 Cuma - 14:25




Muhtar Emir Osman Yılmaz, mahallede yaklaşık 2 yıldır hizmet veren aile hekimliğinin kapatılmaması için mücadele verdiklerini, aksi takdirde kapanırsa hizmet almayacaklarından yakındı





HİZMET ALAMIYORUZ

Gümüşhane’nin Oltanbey Mahallesi muhtarı Emir Osman Yılmaz eski devlet hastanesine açılan ve yaklaşık 2 yıldan beridir hizmet vermeye çalışan aile hekimliğinin kapanmaması için açıklamalarda bulundu. Muhtar Yılmaz vatandaşlarımızın kayıtlı olmamaları halinde hizmet alamayışlarını yanlış anladıklarını dile getirdi.

KAYITLI OLMAK ŞART

Muhtar Yılmaz,  “Aile hekimliği, birey ve aile için sürekli ve kapsamlı sağlık bakımı sağlayan tıbbi uzmanlık alanıdır ve bu durumun gerektirdiği takipleri yapabilmek adına özellikle kendi aile hekiminizde kayıtlı olmanız gerekir”  ifadelerini kullandı.

AYNI ŞEYLER YAŞANIYOR

Vatandaşlarımızın bu bağlamda kayıtlı olmadan başvuru yaptıkları aile hekiminden size yardımcı olamıyoruz cevabı almaları henüz gereken sayıya ulaşmadan aile hekimliklerimizin kapanmasına ve mahallemize en yakın hizmetin tekrar uzaklaşmasına neden olacağını söyledi.

HABER: CEVAHİR TOPALOĞLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap