SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > Gümüşhane geleceğe yürüyor

Gümüşhane geleceğe yürüyor

15 Kasım 2019 Cuma - 12:03




Karadeniz Gazetesi Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner, beraberindeki Başkan Danışmanı Ahmet Firidin, Müessese Müdürü Suat Karakaş, Spor Koordinatörü Nihat Erence ve Yazı İşleri Müdürü Furkan Yiğit ile Gümüşhane çıkarması yaptı.





Karadeniz Gazetesi heyeti, Vali Kamuran Taşbilek, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak ve İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş’ı makamında ziyaret etti.

ŞEHİR GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR


Vali Kamuran Taşbilek, Gümüşhane’nin her geçen gün ilerleme kaydettiğini ifade ederek, “Kentimizin önemli başlıklarından birisi turizm. Turizm alanında şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte hareket ederek, bir taraftan meşhur Örümcek Ormanı’mızla, Karaca Mağaramız gibi güzide turizm alanlarımızı daha da artırarak şehrimizin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Kentimiz de son yıllarda birçok proje gerçekleştirildi. Gerçekleştirilmeye de devam ediyor” dedi.




SÜRE 35 DAKİKAYA DÜŞECEK

Trabzon ve Gümüşhane’nin ayrı düşünülmesinin mümkün olmadığını da ifade eden Taşbilek, “Trabzon şehrimizle Gümüşhane’yi birbirinden ayırmamız veya ayrı düşünmemiz mümkün değil. Bugün, Trabzon’a gelen her turist, Gümüşhane’ye gelecek demektir. Özellikle Zigana Tüneli tamamlandıktan sonra mesafe 35 dakikaya düşecek. İki kentin birlikteliği daha da artacak ve bu Trabzon ve Gümüşhane’ye turizm anlamında kazanım sağlayacak” diye konuştu.





ŞEHRİMİZ DÖNÜŞTÜ

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise belediye Çalışmalarını anlatarak, projelerin tam gaz devam ettiğini söyledi. Çimen, makamda oturmadıklarını ifade ederek, “Makamımızın kapılarını vatandaşlarımıza sonuna kadar açtık. Vatandaşlarımızla görüşmediğimi zamanların tamamını sahada çalışarak geçiriyoruz. Bir taraftan devam eden diğer taraftan planlama aşamasında olan projelerimizi ilgili bakanlıklara sunuyoruz. 2014’te devraldığımız belediyemiz bugün birçok noktada çalışma yapmış ve müthiş bir dönüşüm sağlanmıştır” ifadelerini kullandı.




HUZUR KENTİ GÜMÜŞHANE

Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, gazetemizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gümüşhane’nin huzuru için var olduklarını söyledi. Başsavcı Kaynak, “Gümüşhane gibi huzurun hakim olduğu bir şehirde görev yapmak benim için büyük gurur. Vatandaşımızın huzurunu sağlamak adına, onların yanında görevimizin başındayız” şeklinde konuştu.

VATANDAŞ EMNİYET EL ELE




Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, Karadeniz Gazetesi’ni makamında ağırlayarak bölgenin güçlü sesi Karadeniz Gazetesi’ne başarılar diledi. Karataş, “Şehrimizin asayişini sağlamak adına vatandaşlarımızla kurduğumuz iyi diyalog devam edecek. Gümüşhane polisi, vatandaşıyla entegre bir biçimde çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap