SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > Gümüşhane’de facia geliyorum diyor!

Gümüşhane’de facia geliyorum diyor!

31 Mart 2024 Pazar - 11:26




Gümüşhane’de Yukarı Kürtün Grup Yolundaki heyelanlar sürücülerin korkulu rüyası oldu





Kürtün İlçesi Sevincek mevkiinde Yukarı Kürtün Grup Yolundaki toprak kaymaları araç sürücülerinin can güvenliğini tehlikeye sokarken kafes balıkçılığı yapılan Kürtün Barajı’nı tehdit ediyor

VATANDAŞLAR ENDİŞELİ

Gümüşhane’nin Kürtün İlçesi Sevincek mevkiinde Yukarı Kürtün Grup Yolunda uzun yıllardır devam eden toprak kaymaları vatandaşları endişelendirdi. Heyelanlar sürücülerin korkulu rüyası olurken  alanda yaşanacak ciddi bir heyelanın ise Kürtün Barajını dolduracağı bunun da ciddi sorunlara yol açabileceği ifade ediliyor. Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ önlem alınmasını istedi.

AKADEMİSYENLER GÖREVE

Yetkililere seslenen Demirağ, “Ekonomiye ciddi katkı sağlayan ve kafes balıkçılığının yapıldığı Kürtün Barajı’nın heyelan riski altında olması bizleri endişelendiriyor. Gümüşhane Üniversitesindeki alanında uzman bilim adamları tarafından rapor hazırlanmalı. Islah çalışmaları hemen başlanmalı. Ayrıca grup yolunu kullanan sürücülerimiz de tehlike altında. Vakit kaybetmeden önlem alınmalı” dedi.

CEVAHİR TOPALOĞLU (ÖZEL HABER)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap