SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Görele'de ihtiyaç sahibi öğrenciler yararın kermes

Görele'de ihtiyaç sahibi öğrenciler yararın kermes

17 Mayıs 2016 Salı - 10:29




Giresun'un Görele ilçesinde Bilim ve Kültür Derneği tarafından kermes düzenlendi.





Kermesin açılışlında konuşan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, yapılacak hayırların yerini bulacağını söyledi. Konuşmasında "Bizler dünyalık işlerle uğraşırken sizler hayır peşinde koşuyorsunuz" ifadelerini kullanan Erener, “Ben bu derneğin arkasında değil her zaman yanındayım ve beraber yürüyoruz. Görele’ye hangi dernek bu dernek gibi faydalı olacaksa onların da yanındayım. Sağa sola çok para harcıyoruz göze görünmüyor ama buraya harcadığınız gerçekten tekrar nimete dönüşüyor ve insanlara hizmet olarak geri dönüyor. Bu işin mutfağında bulunan hanımefendilere teşekkür ederken ceplerinden para harcayarak aldıkları şeyleri süsleyerek bizlere tekrar katkı olarak sağlıyorsunuz. Zaten kadınlar her zaman baş tacımızdır. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kermesin açılışına Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, iş adamı Mustafa Demirci, Görele Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Recep Firidin, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap