SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Giresun’u hiçbir şeye değişmem

Giresun’u hiçbir şeye değişmem

06 Eylül 2015 Pazar - 10:27




Giresun’un gülen yüzü Belediye Başkanı Kerim Aksu, Karadeniz Gazetesi yöneticilerini makamında kabul etti. “Giresun için gece gündüz çalışıyorum” diye





Giresun Belediye Başkanı olan Kerim Aksu Karadeniz Gazetesi’ne kapılarını açtı. Karadeniz Gazetesi Genel Müdür Yardımcısı Deniz Toplu, Genel Yayın Yönetmeni Asım Kemal Güner ile Giresun temsilcisi Erkan Başkıran’ın ziyaretinde konuşan Başkan Aksu, “Karadeniz Gazetesi ailesine ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bizlerin sesi ve kulağı, her konuda hizmet veren gazetemiz ile gurur duyuyorum” dedi. Aksu, “Giresun için gecemizi gündüzümüzü bir ediyoruz halkımızın rahatlığı için en iyisini yapmaya devam ediyoruz. Giresun’da birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Giresun için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Her şey Giresun için deyip tüm olumlu çalışmalara hep beraber imzalar atılmalıdır” dedi. Aksu, “Giresun’da son dönemlerde yapılanhizmetler ortada. Giresun sevdam hiç bitmedi, asla da bitmeyecektir. Giresun için bir çivi çakana da destek olmalıyız. Bu anlamda herkes elini taşın altına koymalıdır. Giresun gerçekten yaşanacak bir şehir. Giresun’umu hiçbir şehre değişmem. Doğasıyla havasıyla sularıyla göl ve deniz manzarası yaşanacak şehirdir. Herkesin gelip görmesi ve yaşaması gereken bir şehirdir. Giresun artık göç veren değil, göç alan bir şehir olmuştur. Tüm hemşerimize kapımız açıktır. Her konuda yanlarında yer alarak, gereken yardımları ve desteği vereceğim” dedi. “Belediyemiz hizmet de sınırsız” diyen Aksu, “Hizmetlerimiz saymakla bitmez. Hizmet üretiyoruz, hizmetlerimiz ortada, hedefim bu hizmetleri hızla devam ettirmektir. Yaptıklarım yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. Aksu, Giresunspor’un her zaman yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini belirterek, tüm Giresunluları takıma sahip çıkmaya davet etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap