SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Giresun'a fakülte

Giresun'a fakülte

25 Ağustos 2015 Salı - 09:22




Giresun kamuoyunu uzun süredir meşgul eden Giresun Üniversitesi’ne Diş Hekimliği Fakültesi kurulması yönündeki çalışmalar mutlu sonla bitti.





Üniversite senatosunun aldığı kararın YÖK tarafından da onaylanmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığına gönderilen fakülte kararı Bakan Nabi Avcı tarafından da onaylandı. AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Diş Hekimliği Fakültesi’nin Giresun’a hayırlı olmasını diledi. Tütüncü, “Bu konu üzerinden haksızca ve bilgi eksikliğinden dolayı çok spekülasyon yapıldı. Biz Milli Eğitim Bakanımız tarafından kararın imzalanacağını her defasında anlattık. Sadece bir süreç gerekiyordu. Süreç işledi ve karar çıktı. Konunun yakın takipçisi olan Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli de her defasında bu konuda bir sıkıntı olmadığını açıklamıştı ve Bakanımızın söylediği gibi durum neticelendi. AK Parti Giresun’a hizmetini sürdürecektir” şeklinde konuştu.

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap