SON DAKİKA



Haber > Giresun > Örnek alınacağız!

Örnek alınacağız!

25 Şubat 2018 Pazar - 11:30




Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Çok yakın bir gelecekte hep birlikte örnek alınacak bir yerde yaşamanın ayrıcalığı ve konforuna kavuşacağız”.





Bulancak Belediyesi tarafından 15 Temmuz ve Millet Caddelerinde sürdürülen alt yapı çalışmalarında sona gelindi. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bir süredir 15 Temmuz ve Millet caddelerimizde sürdürdüğümüz alt yapı çalışmalarında artık sona geldik. Bundan sonra da hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarımızı tamamlayıp, kaldırımları baskı beton, yolları asfalt kaplama olarak tamamlayacağız. Alt yapıda ilçemizin uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak içme suyu, atık su, yağmur suyu, doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması gibi bir şehir için hayati öneme sahip şebekelerimizi tamamladık. Çok yakın bir gelecekte hep birlikte örnek alınacak bir şehirde yaşamanın ayrıcalığı ve konforuna kavuşacağız” diye konuştu.

Mesut Erdoğan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap