SON DAKİKA



Haber > Giresun > Meselemiz memleketi kurtarmak!

Meselemiz memleketi kurtarmak!

06 Haziran 2018 Çarşamba - 15:30




24 Haziran seçim çalışmalarını sürdüren CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, “Bunları sonra konuşuruz, şimdi memleketi kurtarma meselemiz var”





CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, milletvekili adayı İbrahim Akgün’le Espiye’de seçim çalışması yaptı. Önce CHP İlçe Başkanlığı’nda partililerle toplantı yapan Bektaşoğlu, kendisinin ve çok sayıda milletvekilinin aday listesinde olmamasını, “Bunları sonra konuşuruz, şimdi memleketi kurtarma meselemiz var. Bunun için Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ile sahadayız. Türkiye’yi geziyoruz. Alanlar, meydanlar, sokaklar bir büyük müjde veriyor. Müthiş bir rüzgar var. İnşallah başarılı olacağız. Sayın İnce’nin yönetiminde CHP’nin sayısal çoğunluğunun olduğu bir parlamenter sistemle Türkiye’yi esenliğe kavuşturacağız” sözleriyle değerlendirdi.

PANKARTI ELEŞTİRDİ

Seçim sürecinde partizanlık yapıldığı şeklinde bilgiler geldiğini söyleyen CHP milletvekili Bektaşoğlu, konuşmasında kamu yöneticilerine uyarıda bulundu. Seçimin güvenli ve adil ve şaibesiz olması için herkesi göreve çağıran Bektaşoğlu, şunları söyledi: “Ayni ve nakdi yardımları AKP değil, devlet veriyor. Bunun üzerinden propaganda yapıyorlar, hatta ‘CHP gelirse kaldıracaklar’ diyorlar. Halkımız buna inanmasın. Tam tersine sosyal devletin gereği olarak bu yardımları daha da artıracağız. Bildirgemizde de bunları taahhüt ediyoruz”. Bektaşoğlu, Giresun’da özel idare binasına AK Parti milletvekillerinin fotoğrafının olduğu pankart asılmasını da eleştirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap