SON DAKİKA



Haber > Giresun > Hep birlikte duyarlı olmalıyız!

Hep birlikte duyarlı olmalıyız!

22 Kasım 2017 Çarşamba - 12:50




Vali Harun Sarıfakıoğulları’ndan turizm çağrısı…





Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun’da bulunan otel ve seyahat acenteleri sahipleriyle Öğretmenevi’nde bir araya geldi.Sarıfakıoğulları, Giresun’un tanıtımına ve gelişmesine katkı sağlamak, Travel Turkey İzmir Fuarı öncesinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak ve turizm ile ilgili genel konularda sektörün görüş ve önerilerini almak üzere bir araya geldiklerini söyledi. Konaklama sorununun çözümüne yönelik yapılan çalışmalara değinen Sarıfakıoğulları, “Özellikle otellerin yatak kapasiteleri anlamında yeni 5 yıldız statüsündeki otellerimizde devreye girdikçe, tahmin ediyorum bizde rekabet ettiğimiz bu potadaki diğer iller nezdinde en azından öne geçeceğiz ya da daha rekabet edebilir hale geleceğiz” dedi.

NİTELİKLİ PERSONEL ÖNCELİKLİ

Giresun’un en önemli turizm potansiyeli olan yaylalarla ilgili olarak bir alan araştırması yapıldığını belirten Vali Sarıfakıoğulları, “Bu araştırmalarda temel sorunun hijyen olduğu görüldü. Hem genel anlamda hem de tesis anlamında böyle bir sorun tespit edildi. Yine nitelikli personel konusu var. Bununla ilgili gerekli çalışmaları yapıyoruz.Önümüzdeki süreçte geçen yıllardaki problemleri yaşamamayı ümit ediyoruz.Tabii hoyratça bir yapılaşma sergilemeden, tabiatı bozmadan, ona göre bir yapılaşmayı sergilememiz gerekiyor.Bu konuda hep birlikte duyarlı olmalıyız.Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap