SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun’da Yıldırım heyecanı!

Giresun’da Yıldırım heyecanı!

29 Mayıs 2018 Salı - 16:00




Ak Parti İl Başkanı Şenlikoğlu, bütün vatandaşları Başbakan Binali Yıldırım’ın Perşembe günü saat 14.00’de Atatürk Meydanı’nda düzenleyeceği seçim mit





YENİ TÜRKİYE’NİN TEMELİ ATILIYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun İl Başkanı Avukat Aytekin Şenlikoğlu, 24 Haziran Seçimleri hakkında yaptığı açıklamada, “2001 yılında başladığımız bu kutlu yürüyüşümüze dün olduğu gibi bu günde milletimizin desteğiyle devam ediyoruz. ‘Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye’ diyerek, desteğini Cumhur İttifakı’na verecek aziz milletimizle, 24 Haziran gecesi yeni Türkiye’nin inşasına hep birlikte karar vereceğiz” dedi.

GAYRETLE HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

Ak Parti İl Başkanı Şenlikoğlu, “Tüm teşkilatlarımızla 24 Haziran’a kadar ‘Durmak Yok Yola Devam’ diyerek, gece gündüz demeden tüm gayretlerimizle hedefimize inşallah ulaşacağız. Bu vesile ile ‘Vakit Giresun Vakti’ diyerek Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle tüm hemşerilerimizi, 31 Mayıs 2018 Perşembe günü saat:14.00’de Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek mitingimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap