SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun’da koltuk hesabı

Giresun’da koltuk hesabı

28 Temmuz 2018 Cumartesi - 19:15




İktidar partisinin bölgemizde kazanamadığı tek il olan Giresun Belediye Başkanlığı için muhalefet partileri de şimdiden kolları sıvadı.





AKSU’YA RAKİP BEKTAŞOĞLU MU?

Giresun’da 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi iktidar partisi en fazla aday adayı ile ilk sırayı kimseye kaptırmıyor. Muhalefette şimdiden hesap kitap yapmaya başladı. CHP’li Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Giresun’un Kerim’i” sloganı ile yeniden aday olduğunu ilan etti. Aksu’nun karşısına aday adayı olarak Burak Bektaşoğlu ismi gündeme getiriliyor.

MUHALEFET KANADININ İSMİ

Bektaşoğlu, CHP’de muhalif kanadın adayı olarak eski Milletvekili Bülent Bektaşoğlu’nun oğlu ve eski Merkez İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyeliği yapmakta.  Muharrem İnce’nin olası bir genel kurulla CHP’nin genel Başkanı olması durumunda adaylığına kesin gözüyle bakılan Burak Bektaşoğlu, AK Parti’den önce Sayın Kerim Aksu’yu koltuğundan edebilir.

İYİ PARTİ’DE İDDİALI İSİMLER


24 Haziran seçimlerinin öne çıkan partilerinden İYİ Parti’de Giresun’da yerel seçim yarışında iddialı. Eski Espiye Belediye Başkanı ve şimdiki İl Başkanı İbrahim Önal, Kurucu Başkan ve Milletvekili adayı Ünzile Bozalioğlu Yüksel, gazeteci Mustafa Cici’nin abisi Gurbetçi İş adamı Harun Cici İYİ Parti’nin aday adayları olarak kendilerini ortaya koydular.

MHP VE SP DURUM

MHP’de ise şimdilik; Milletvekili adayı ve İl Başkanlığı yapan partisi için gecesini gündüzüne katan Müjdat Öz ve Belediye Meclis Üyesi Gökhan Bozalioğlu aday adayı olarak isimleri öne çıkmakta. olarak öne çıkıyorlar. Saadet Partisi’nde ise her seçimin değişmez adayı Süleyman Tekbaş’ı Belediye Başkan adayı olarak gözüküyor.

Haber: Erkan BAŞKIRAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap