SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun Valisi Enver Ünlü Karadeniz gazetesine konuştu

Giresun Valisi Enver Ünlü Karadeniz gazetesine konuştu

09 Haziran 2021 Çarşamba - 11:29




Karadeniz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Asım Kemal Güner, beraberindeki Başkan Danışmanı Ahmet Firidin, Spor Koordinatörü Nihat Erence ve Yazı İşleri Müdürü Furkan Yiğit ile birlikte Giresun Valisi Enver Ünlü’yü makamında ziyaret etti.





Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ünlü, basının kentler için olmazsa olmaz olduğunu ifade ederek Giresun’un gelişimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Giresun’da yayla turizmini genişletmeyi ve dünyanın her yerinden turist ağırlamayı istediklerini ifade eden Vali Ünlü, “Denizimizin maviliğinin, havamızın temizliğinin ve yaylalarımızın yeşilliğinin eşi benzeri yok. Kümbet ve Kulakkaya Yaylası gibi bu güzelliklerin kıymetini bilerek ilimize kazandıracağımız her yatırımla büyümeye, gelişmeye, ekonomiye can vermeye devam edeceğiz. Bizim hedefimiz Giresun’daki turizmi daha da geliştirmek” dedi.

BÜYÜK BİR AFET YAŞANDI

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Dereli’de yaşanan sel felaketiyle ilgilide konuşan Vali Ünlü, “Gerçekten büyük bir felaket yaşadık. Oraya gidip, bölge halkıyla konuştuğumuzda bizlere ‘100 yılın doğal afetini’ yaşadıklarını söylediler. Canımız Dereli’de çok yandı… Fakat, devletimiz tüm unsurlarıyla Dereli’yi yeniden inşa edip yaraları sarmaya devam ediyor. İnşallah yeni yapılan konutlarımızı felaketin yıl dönümünde hak sahiplerine teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap