SON DAKİKA



Haber > Giresun > Canikli’yi öve öve bitiremedi!

Canikli’yi öve öve bitiremedi!

02 Haziran 2018 Cumartesi - 15:40








Başbakan Binali Yıldırım, Giresun’da düzenlediği mitingde Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’den övgü dolu sözlerle bahsetti. Başbakan Binali Yıldırım, “Milli Savunma Bakanımız Giresun’un evladı, Alucralı biliyorsunuz. İşte Türkiye’nin savunması, terörle mücadele, Zeytin Dalı Harekatı, Fırat Kalkanı Operasyonu hepsi ondan soruluyor. Türkiye’nin savunma sanayisini, Türkiye’nin savunmasını sizin evladınıza emanet ettik. Nurettin Bey 24 Haziran Seçimleri için İstanbul’daki Giresunlular ile çalışacak, 24 Haziran’dan sonra yine tüm Türkiye için çalışacak” ifadelerini kullandı.

Canikli, Mustafa’yı dinledi talimatı verdi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Başbakan Binali Yıldırım’ın Giresun mitingde ısrarla kendisi ile görüşmek isteyen ve adının Mustafa Güngör olduğu öğrenilen bir vatandaşın yanına geldi. Sağlık problemleri olduğunu öğrendiği Mustafa Güngör’ü can kulağı ile dinleyen Bakan Canikli, Mustafa Güngör’ün ihtiyaçlarının karşılanması, sağlık problemlerine yardımcı olunması hakkında gerekli talimatı hemen verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap