SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Genç muhtarlarla buluştu

Genç muhtarlarla buluştu

12 Temmuz 2015 Pazar - 10:53




Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç muhtarlara verdiği iftar yemeğinde belediyelerin ve muhtarların bir vücudun organları gibi ortak har





İftar yemeğine Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in yanı sıra Başkan Yardımcıları Kemal Çoban, Erdoğan Beder, Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Durmuş ile Ortahisar muhtarları katıldı. Ortahisar Belediyesi'nin ilçenin çınar ağacı olduğunu ve muhtarların da bu çınar ağacının dalları olduğunu belirten Başkan Genç, "Sizler olmadan olmaz. Bir vücudun organları gibi, eli ayağı gibi hep birlikte dayanışma içerisinde Ortahisarımızı yöneteceğiz. Göreve başladığımızda ilk muhtarlarımızla buluşmuştuk. Daha sonradan muhtarlarımızla değişik vesilelerle bir araya geldik. Yerinde tespit, yerinde çözüm sloganıyla muhtarlarımızla birlikte mahallelerimizin sorunlarına çözüm üretme noktasında ortak hareket ediyoruz. Burada bulanan siz değerli muhtarlarımızla bir ortak özelliğimiz var. . O da şudur, Ortahisar sevdalısı olan ve ilçemize hizmet etmek amacıyla Ortahisar halkının iradesinin sandığa yansımasıyla göreve geldik. Neticesi itibarıyla da Ortahisar'a sizler muhtar olarak gerekse bizler belediye olarak hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan insanlardan oluşan bir topluluk meydana getirdik. Bu nedenle müşterek yönleri olan bu topluluğu, bu aziz mübarek günde bir araya getirerek birlikte iftar açmak istedik. Beni Ortahisar Belediye Başkanı olarak seçen irade ne kadar değerli ise sizleri muhtar olarak seçen irade o kadar değerlidir. Belediye Başkanını seçen irade ile o irade birbirine eşittir. Buna yürekten inanarak söylüyorum. Bu demokrasinin tezahürüdür. Sadece sıfatlarımız farklıdır. Muhtarlarla daha interaktif bir işbirliği içinde çalışacağız. Muhtarların muhatabı doğrudan belediye başkanıdır. Ortahisar da ise doğrudan Ahmet Metin Genç’tir." ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap