SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Fındığa değil ölüme gittiler

Fındığa değil ölüme gittiler

18 Ağustos 2016 Perşembe - 10:17




Giresun’da fındık toplamaya giden aynı aileden 9 kişinin içerisinde bulunduğu kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu 4 kişi öldü 5 kişi yaralandı.





4 KİŞİ ÖLDÜ

Giresun’un Bulancak ilçesinde fındık toplamaya giden aynı aileden insanları taşıyan kamyonet kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada Giresunspor eski Kulüp Başkanı Olgun Aydın’ın yakın akrabalarını olan İsmet Aydın, gelini Ayşe Aydın, yeğeni Şenel Aydın ve Şenel Aydın’ın oğlu Zikrullah Aydın hayatını kaybetti, 5 kişide yaralandı.

YURT DIŞINDAYDI

Yurt dışında akrabalarının öldüğü haberini alan Olgun Aydın bugün  Dumandere Köyü’nde öğlen cenaze namazına katılmak için hareket ettiği öğrenilirken, kazanın tanığı Dursun Geçici, “Bahçede fındık topluyordum. Bir ses duydum. Duyduğum sesin yönüne baktığımda bir aracın yoldan çıkarak gittiğini gördüm. Aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini tamamen kaybederek uçuruma yuvarlandı” dedi. 

Erkan Başkıran 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap