SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Evde bayıldılar karakolda ayıldılar

Evde bayıldılar karakolda ayıldılar

22 Ocak 2016 Cuma - 12:30








Giresun polisinin uzun süredir takip ettiği ve İstanbul’dan getirttikleri uyuşturucu maddeleri paketlemeye hazırlayan gençler bu kez faka bastı. Paketleme sırasında uyuşturucu kullanan 4 kafadar yarı baygın halde polis baskınıyla yakalandı. Gençler ayıldıklarında kendilerini karakolda buldu.

POLİS ŞOK YAŞADI

Giresun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden film gibi uyuşturucu operasyonu! İstanbul’dan uyuşturucu madde siparişi veren M.Y., R.A., Z.K. ve B.K. isimli 4 kafadar, gelen malları paketlemek için Bulancak ilçesinde bir ev kiraladı. Kiralanan evi tespit edip, ardından operasyon için düğmeye basan polis şok manzarayla karşılaştı.

KARAKOLA GETİRDİLER

İstanbul’dan getirilen uyuşturucuları Karadeniz Bölgesi’nde satmak isteyen kafadarlar paketleme sırasında içtikleri bonzainin etkisiyle yarı baygın halde bulundu. Evde yapılan aramada 119 paket bonzai, 59 adet extacy hap, 65 adet boş kilitli şeffaf poşet ve 1 adet düzenek ele geçirildi. Şahıslar önce hastaneye, sonra karakola getirildi.

TUTUKLANDILAR


Karakolda yapılan işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan M.Y., R.A., Z.K. ve B.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 arkadaştan Z.K.’nın ise daha önceden karıştığı bir hırsızlık olayı nedeniyle 1 yıl 8 ay hapis cezasının bulunduğu belirtildi.

Erkan BAŞKIRAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap