SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Esrarengiz hard disk!

Esrarengiz hard disk!

13 Ağustos 2016 Cumartesi - 11:00




Uzman Çavuş Yasin Erdemli, kazada şehit düşen Yarbay Sadettin Şahin’in eşi Nihal Şahin’den aldığını iddia ettiği hard diski Cumhuriyet Savcılığına ver





Erdemli: “Giresun’da örgütle ilgili bir duyum gelirse aynı gün operasyon noktasına müdahale edilmezdi. Oysa beş dakika içinde harekat etmek gerekiyordu

KOMUTAN EŞİ 

Giresun’da eski Özel Harekatçı Uzman Çavuş Yasin Erdemli, Alucra ilçesinde yaşanan ve 7 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasında ölen komutan ve eşi ile ilgili önemli bir bilgiyi paylaştı. Erdemli, Giresun İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Sadettin Şahin’in aynı kazada şehit olan eşi Nihal Şahin'in kendisine bir hard disk verdiğini iddia etti.

DAHA GÜVENLİ

Erdemli, şunları söyledi: “4 ay önce rahmetli hanımefendi bana ‘Bir tek sana güveniyoruz’ diyerek hard disk emanet etti ama içinde ne vardı bilmiyorum. O hard diski 15 Temmuz sonrası Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdim. Rahmetli Sadettin Şahin komutanım sürekli şunu dillendirirdi: ‘Tel örgünün içi, dışarıdan daha tehlikeli.’”


İNTİKAL YOK

Giresun’da görev yaptığı sürede birçok operasyona çıktığını belirten Erdemli, tatbikata diye götürüldüklerini ama operasyon yaptıklarını söyledi. Erdemli, ayrıca, “Örgütle ilgili bir duyum geldiğinde, görüntü geldiğinde hiçbir zaman aynı gün operasyon noktasına müdahale edilmezdi. Oysaki hazır kıta olarak beş dakika içinde harekat etmemiz gerekiyordu” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap