SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Eğitim öncesi operasyonu

Eğitim öncesi operasyonu

18 Eylül 2016 Pazar - 12:35




2016-2017 Eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte Trabzon il Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından okullarda ve çevresindeki güvenlik önlemleri ar





Sivil polisler de uyuşturucu tacirlerini ve terör yandaşlarını öğrencilerden uzak tutmak için ve  asayişe yönelik tedbir içerikli önemli bir çalışma başlattı. 

AMAÇ ÖNLEMEK

2016 - 2017 eğitim ve öğretim döneminin başlaması sebebi ile Trabzon Emniyet Müdürlüğü, okul önlerinde ve civarında çok geniş çapta güvenlik tedbirleri aldı. İlkokul, ortaokul ve liseler ile ilgili tedbir alan polis ekiplerinin özellikle uyuşturucu tacirlerinin ve terör yandaşlarının öğrencilere yaklaşmalarını önlemek olduğu öğrenildi. 

ÇALIŞMA BAŞLADI

Yaz dönemi boyunca özellikle asayiş açısından risk arz eden okullar ve çevresinde analiz çalışması yapan emniyet güçleri, okul müdürleri ve aileleri ile toplantılar yapılarak çevrelerinde genel güvenlik ve asayişe yönelik tedbir içerikli önemli bir çalışma başlattı. Okul giriş çıkış saatlerinde bu okulların civarını kontrol etmek maksatlı her okula okul irtibat görevlisi belirlendi. 


POLİS UYARDI

Özellikle uyuşturucu tacirlerinin küçük yaştaki çocukları hedef aldığını belirten polis yetkilileri, velileri, “Çocuklarınızı özellikle zarar maddelere karşı uyarın. Yanlarına tanımadıkları birisi geldiğinde ve bir şeyler verdiğinde kesinlikle almaması gerektiğini ve durumu hemen sizlere yada polise bildirmelerini söyleyin. Hiç yavrumuzun geleceği kararmasın” diyerek uyardı.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap