SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Devlet bakıyor oğlu arıyor

Devlet bakıyor oğlu arıyor

15 Temmuz 2016 Cuma - 08:38




Rize'nin Kalkandere ilçesinde 22 Mayıs'ta kaybolan İsmail Yetimoğlu'nun oğlu Yakup Yetimoğlu, ekiplerin sonuç alamadığı arama çalışmalarına dere yatağ





Ormanlık köyü mevkisinde kaybolan 75 yaşındaki İsmail Yetimoğlu'nun bulunması için yürütülen çalışmalardan sonuç alınamaması nedeniyle Yakup Yetimoğlu, babasını kendi imkanlarıyla arıyor. Ekiplerin köyden ayrılmasının ardından vatandaşlarla bölgede arama çalışmalarını sürdüren Yetimoğlu, iş makinesi kiraladı. Yakup Yetimoğlu, iş makinesi kiralayıp dere yatağında arama çalışmasına yeniden başladığını söyledi. İkizdere'de HES baraj kapaklarının uyarı ve ikaz yapılmadan aniden açılması sonucu babasının sulara kapıldığını iddia eden Yetimoğlu, "HES firmaları şimdi dere yataklarına sesli ikaz sistemleri kurmaya başladı. Babam gittikten sonra önlem alsalar ne olacak?" ifadelerini kullandı. Yetimoğlu, gerekirse ömrünün sonuna kadar babasını arayacağını kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap