SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bulancak beton santraline kavuştu

Bulancak beton santraline kavuştu

08 Ekim 2015 Perşembe - 10:46




Belediye Başkanı Recep Yakar’ın halka verdiği sözlerden biri olan beton santrali belediye şantiye alanına kuruldu





Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın seçim vaatlerinden biri olan beton santrali Bulancak Belediyesi şantiye alanına kuruldu. Deneme üretimi yapan beton santralinin ilk ürettiği mal bir çocuk parkının zeminine döküldü. Son sistem teknoloji ile donatılan beton santrali hem vatandaşa satılacak hem de belediyenin işlerinde kullanılacak.

BULANCAK DEĞİŞİYOR

Beton santralinin ilk üretimini yerinde takip eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak ilçesinin değişim ve dönüşüm yaşadığını söyledi. Vatandaşa seçimlerde verdiği tüm sözleri tek tek yerine getireceklerini belirten Yakar, "Allah’a hamd olsun bir sözümüzü daha gerçekleştirdik. Bilindiği gibi şantiyemizi yenilemiş modern ve son teknoloji açısından üst seviyede bir kum-çakıl kırma tesisi kurmuştuk. Eski üretimin en az 5 katına çıkaran bu projemizden sonra beton santralimizi de hayata geçirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Bundan sonra belediyemizin yol ve diğer tüm çalışmalarında sıkıntısız şekilde beton üretimi yapacağız. İlçemize, halkımıza hayırlı olsun. Verdiğimiz tüm sözleri tek tek yerine getireceğiz" dedi.

Erkan BAŞKIRAN 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap