SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Borçluların listesini astı!

Borçluların listesini astı!

30 Ocak 2013 Çarşamba - 11:02




Giresun’un Görele ilçesinde nalburiye dükkanı çalıştıran İlyas Kandemir alacaklarını tahsil edemeyince, borçlarını ödemeyenlerin listesini iş yerinin





İlçede nalburiye dükkanı olan Kandemir (58), müşterilerinden tahsil edemediği borç miktarının 100 bin TL’yi bulması üzerine, borcunu ödemeyenleri iş yerinin camına astığı listeyle deşifre etti. Kandemir, veresiye yöntemi ile alışveriş yapan, ancak tüm uğraşına rağmen alacağını tahsil edemediği müşterilerini, şaşırtıcı bir eylemle protesto ediyor. 12 yıldır nalburluk yapan 2 çocuk babası, İlyas Kandemir, borçlu müşterilerine karşı uyguladığı ilginç protesto eylemiyle ilçede şaşkınlık yarattı. Müşterilerinden, defalarca talep etmesine rağmen alacağını bir türlü tahsil edemediğini dile getiren Kandemir, “Şu anda 5 tane veresiye defterim var. Hepsi de ağzına kadar alacaklılar listesiyle dolu. Ne yapsam borçlarını ödemediler, başka çarem yoktu. Ben de son çare olarak bu yola başvurdum” dedi. İlyas Kandemir, son aylarda veresiye alışveriş yapıp borcunu ödemeyenlerin sayısı artınca iş yerinin camına astığı listeyle alacaklılarını deşifre etti. Kandemir, “5 tane veresiye defterim var. Hepsi de ağzına kadar alacaklıların isimleriyle dolu” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap