SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Biz üvey miyiz?

Biz üvey miyiz?

11 Şubat 2015 Çarşamba - 10:31




Trabzon’un Kanuni ve Konaklar Mahallesi’nden şehir merkezine eğitim için giden öğrenci ve velileri Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’ndan çözüm





Kanuni ve Konaklar mahallelerinde oturan özellikle öğrenci, öğrenci velisi ve belediye otobüslerini kullanmak zorunda kalan vatandaşlar otobüs saatleri konusunda tüm müracaatlarına rağmen büyükşehir belediyesinin çözüm üretmemesine ateş püskürdü. 21/ 10/ 2014 yılında bin 736 sayılı dilekçe de de yer aldığı gibi Konaklar ve Kanuni mahallelerinde oturan öğrencilerin öğrenciler, öğrenim gördükleri okullarda ilk derslere yetişemedikleri ve derslerine kalmamak için daha önceki yıllarda saat 06: 20’de gerçekleşen otobüs seferlerinin 07: 00 yerine yine eski yıllardaki kalkış saatlerine uygun hale getirilmesini istedi. Öğrenciler, “Şu saat 07.20 de gerçekleşen ilk servisler nedeni ile derslerimize geç kalmaktayız. Anayasanın güvence altına aldığı eğitim ve öğrenim hakkımızdan yoksun bırakılmamamız için, çağdaş bir belediyecilik hizmeti doğrultusunda Trabzon Büyükşehir Belediyesinin de sunmak zorunda olduğu toplu taşıma hizmetlerinden yararlanmak istiyoruz” sorunlarını deli getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap