SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bir kadının çıldırdığı an!

Bir kadının çıldırdığı an!

10 Mart 2015 Salı - 09:24




Dünya Kadınlar Günü’nün üzerinden henüz 24 saat geçmeden Trabzon sokaklarında bir kadının çığlığı yükseldi. Bu kez feryadın gerekçesi insanca yaşamak





TAŞKIN MAĞDURU

Dün bir kadının feryadı yankılandı Trabzon sokaklarında... Nermin Özdemir barınağı, yuvası için sokaktaydı. Elindeki poşete doldurduğu kanalizasyon atıkları ile birlikte feryat içinde Ortahisar Kaymakamlığına giden Özdemir 6 ay önce şiddetli yağmur nedeniyle evini su basan Hamsi Dere’deki kadının ta kendisiydi.

KADIN2

PEŞKEŞ ÇEKİLDİK!

Büyükşehir ve Ortahisar Belediyesinin sorumluluğu bir bir üstüne attığı bölgedeki sorunun çözümü için yeterli adımların atılmadığından yakınan Özdemir, “Büyükşehir Belediyesi’ne defalarca müracaat ettik. Bizi insan yerine koymadılar. Çukurçayır’daki bazı müteahhitlere bizi adeta peşkeş çektiler. Kanalizasyon kokusundan kurtaramadık” dedi.

KADIN3

BENİ HEP DÖVDÜLER

Öfkeden çılgına dönen ve zaman zaman sokak ortasında emekleyen, zaman zaman da koşarak polislerden kaçmaya çalışan öfkeli kadını sivil ve resmi polisler de zapt etmekte güçlük çekti. Olay yerine çağrılan ambulansa kelepçelenerek bindirilebilen Özdemir, “Kadın dövülmez diyorlar ama beni hangi kapıya gittimse dövdüler” dedi.

Adem YILMAZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap