SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Kerindi kırına çevre düzenlemesi

Kerindi kırına çevre düzenlemesi

26 Temmuz 2018 Perşembe - 13:17




Bayburt Aydıntepe’nin Kerin Dağı Mevkiinde bulunan Kerindi kırına çevre düzenlemesi devam ediyor.





Bayburt’a bağlı Aydıntepe ilçesinde piknik ve mesire alanı olan ve Kerin Dağı mevkiindeki Kerindi kırına yapılan çevre düzenleme çalışmalarını Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk yerinde inceledi.

Bu bölgeyi canlandırıp hemşehrilerinin hizmetine sunacaklarını vurgulayan Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, "Kerin Dağı mevkiindeki Kerindi kırı ilçemizin oksijeni bol bir yeridir. Aydıntepe’nin en gözde yeridir. Özellikle yaz aylarında gelen gurbetçi hemşehrilerimizin dinlendiği piknik yaptıkları hoş vakitler geçirdiği yerdir. Biz Belediye olarak senelerdir bakımsız olan bu yerimizi çevre düzenlemesi yaparak aktif hale getirmeye çalışmaktayız. Aydıntepe’nin daha bakımlı daha yeşil olması için ve hemşehrilerimizin huzur içinde yaşamaları için tüm belediye imkanlarını seferber edip çalışmaktayız ve bundan sonra da çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap