SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Bayburt'ta Öğrenciler Güne Böyle Başlıyor

Bayburt'ta Öğrenciler Güne Böyle Başlıyor

10 Şubat 2024 Cumartesi - 09:52




Öğrenciler fiziksel aktivitelerle daha zinde ve mutlular





'Okulumda Sağlıklı Besleniyorum' programı dahilinde öğrencilerin güne sağlıklı ve neşeli başlangıç yapması için temel eğitim kademelerinde süregelen kültürfizik hareketleri yeni dönemde de hız kesmeden devam ettiriliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen 'Okulumda Sağlıklı Besleniyorum' programı çerçevesinde, Bayburt'ta Şehit Üsteğmen Cem Nuri Başgül İlkokulundaki öğrenciler güne fiziksel aktivite etkinlikleriyle başladılar.

Öğrencilerin fiziksel, bilişsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı bir gelişim süreci geçirebilmeleri ve okul dışı zamanlarını verimli kullanabilmeleri için yürütülen aktiviteleri, öğrenciler sabah saatlerinde sınıflarında gerçekleştirdiler.

Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktiviteye dayalı programlar çerçevesinde öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde sınıflarında hareketleri doğru bir şekilde yaptılar.

Proje ile ilgili konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Bakanlığın uygulamaya koyduğu 'Okulumda Sağlıklı Besleniyorum' programının önemine dikkat çekerek, eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında okullarda fiziksel aktivitelere yer verilmesinin öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlayacağını kaydetti.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap