SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Başkan Memiş denetime çıktı!

Başkan Memiş denetime çıktı!

13 Kasım 2017 Pazartesi - 13:20




Belediye Başkanı Mete Memiş 13. Bölge Erzurum Eczacılar Birliği Bayburt Temsilciliği Başkanı Ahmet Aker ve yönetim kurulu üyelerine çalışma alanlarını





Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş 13. Bölge Erzurum Eczacılar Birliği Bayburt Temsilciliği Başkanı Ahmet Aker ve yönetim kurulu üyelerine çalışma alanlarını gezdirdi.  Başkan Mete Memiş ve beraberindeki heyete Başkan Yardımcısı Şahin Kızılaslan’da eşlik etti. İncelemelerine valilik binası arkasındaki alanda yapımı devam eden Kapalı Otopark ve Kent Meydanı projesinden başlayan Başkan Memiş ve eczacılar, proje ile ilgili yetkililerden bilgi aldılar. Daha sonra yol ve kaldırım yapım çalışmalarının devam ettiği Cumhuriyet Caddesi ile bu çalışmaların tamamlandığı cadde ve sokaklara geçen Belediye Başkanı Memiş ve eczacılar buralarda da incelemelerde bulunarak devam eden çalışmaları yerinde müşahede ettiler.

İNCELEMELER DE BULUNDU

Buradan Çoruh Nehri’ni kanalizasyon sularından kurtaran Bayburt Belediyesi’ne ait atık su arıtma tesisine giden Başkan Memiş ve misafirleri tesisin işleyişi ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında tesis yetkililerinden bilgi aldılar. Daha sonra tamamlandığında Kaleardı Mahallesi’ne canlılık getirerek çehresini değiştirecek olan Kaleardı Parkı’na geçen Başkan Mete Memiş ve beraberindeki heyet burada gerçekleştirilen çalışmaları yerinde takip ettiler. İçerisinde yer alacak olan sosyal donatılarıyla Bayburt’un çekim noktalarından biri olması beklenen Kaleardı Park’ta da bir müddet daha incelemede bulunan Başkan Memiş ve eczacılar hızla devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap