SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Başkan Sandıkçı: “Canik’e altın çağını yaşattık”

Başkan Sandıkçı: “Canik’e altın çağını yaşattık”

27 Mart 2024 Çarşamba - 14:50




Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Canik’e altın çağını yaşattık. Allah’ın izniyle 31 Mart günü de gerçek belediyeciliğin mührünü sandığa vuracağız” dedi.





Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik’in kazandırdıkları projeler ve yatırımlarla gerçek bir ilçe kimliğine kavuştuğunu ifade etti. Canik’in yeni kimliğini kazanmasında önemli rol üstlenen yatırımlarla, aynı zaman zamanda vatandaşlara yerinde hizmet imkânı sunduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni yaşam ve sosyal alanlar ile ilçenin çehresinin değiştiğini, 5 yılda Canik’e yaklaşık 10 milyar TL değerlinde yatırım kazandırdıklarını ifade ederek, “Canikimiz için azim ve gayretle çalıştık. Hemşehrilerimizle her daim birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet ettik. Projeler ve yatırımlarla ilçemizi yeni kimliğine kavuşturduk. Canik’e altın çağını yaşattık. İnsanların odak noktası olarak benimsediği bir merkez haline dönüştürdük. Canikimizin değerine değer katmak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Allah’ın izniyle 31 Mart günü gerçek belediyeciliğin mührünü sandığa vuracağız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap