SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ayrıcalık neden?

Ayrıcalık neden?

04 Ekim 2017 Çarşamba - 08:35




Trabzon'da yaylalardaki kaçak yapıların yıkılması ile ilgili ayrıcalık yapıldığını iddia eden vatandaşlar bu uygulamanın 1 Ocak 2017'den önceki yapıla





KAÇAK YAPILAR

1 Ocak 2017 itibarı ile Trabzon’da yapılan kaçak yapıların yıkılmasına önce Akçaabat, ardından Çaykara, Dernekpazarı ve Köprübaşı’nda devam edilmiş ve konu ile ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yapılan yapılar tek tek yıkılacak” ifadesini kullanmıştı.

HEPSİ YIKILSIN

Yıkımların sadece 1 0cak 2017 tarihinden sonrasını kapsamasına tepki gösteren vatandaşlar, “Yaylalarımızda bu karar tabi ki uygulanmalı ancak tarih ile sınırlı tutmak yanlıştır ve olayı amacına ulaştırmaz. Yaylalarda yapılan bütün kaçak yapılar yıkılmalı. Bu soruna kökünden çözüm bulunmalı” dedi.

GÖZ ARDI İDDİASI


Yaylalardakikaçakyapılarıyıkangüvenlikgüçleriilezaman Yaylalardaki kaçak yapıları yıkan güvenlik güçleri ile zaman zamankarşıkarşıyagelenvatandaşlarbazıyapılarınyıkılması zaman karşı karşıya gelen vatandaşlar bazı yapıların yıkılması gerekirken göz ardı edildiğini de iddia eti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap