SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ayaklarımızın üzerinde daima sağlam durduk

Ayaklarımızın üzerinde daima sağlam durduk

18 Eylül 2016 Pazar - 17:03




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Birçok badireden geçtik. Dünya ekonomik badireden geçtikçe ayaklarımızın üzerinde sağlam durduk” dedi.





SAĞLAM DURDUK

Merhum Başbakan Adnan Menderes’i anma töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Birçok badireden geçtik. Dünya ekonomik badireden geçtikçe ayaklarımızın üzerinde sağlam durduk. Etrafımızdaki coğrafya ateş çemberi oldu, bizi içerisine çekmeye çalıştılar. Biz yine sağlam durduk” dedi.

BU TOPRAKLARI İŞGAL

15 Temmuz darbe girişiminin farklı amaçları olduğunu söyleyen Bakan Soylu, yaptığı konuşmada, “Bu coğrafya zor bir coğrafya. Türlü türlü sıkıntıları bu coğrafyada meydana getirmek, yakın tarihte gördüğümüz belki yakın gelecekte göreceğimiz önemli gerçeklerden bir tanesidir ama bir gerçek var ki milletin kendisidir.

BİZE ÖTEKİ DÜNYADAN BAKAN


Bize öteki dünyadan bakan ve bu millet için, ülke için, devlet için hizmet edenler her karşılaştığında bu ülkenin topraklarıyla bu ülkeye hizmet sevgisi büyütenler bugün aziz milletiyle gurur duyuyordur. 15 Temmuz olaylarının kimin destekçilerinin olduğunu biz çok net bir şekilde biliyoruz. Kendi başlarına adım atmaktan yoksun olanların hangi cesaretle bu milletin millet olma kabiliyetini ortadan kaldırmaya çalıştıklarını ve bu toprakları yeniden işgal topraklarına döndürmek istediklerini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

MERHALE MERHALE ELDE

“Merhale merhale elde ettiğimiz bu demokratik gelişmeyi, elde ettiğimiz hukuk üstünlüğünü, elde ettiğimiz kalkınmayı, elde ettiğimiz insanımızın hayat standartlarının yükseltilmesini geri alabilmek için neler ortaya konduğunu biliyoruz” diyen Bakan Süleyman Soylu, “15 Temmuz bütün dünyaya bir şey daha haykırmıştır...

BİZE DEMOKRASİ ÖĞRETMEYE

Bize demokrasiyi öğretmeye çalışanlar o gün Menderesin idamına da sessiz kaldılar. Dikkat edin hikayeler hep aynı, hiç değişmiyor. Arkasındakiler, bu tiyatroyu oynayanlar belki farklı isimler. FETÖ gibi PKK gibi, DAEŞ gibi ve türlü türlü her gün isim değiştiren örgütler gibi ama bilmenizi istiyorum ki oynatıcılar hep aynı” şeklinde konuştu.


ATEŞ ÇEMBERİ OLDU

Ülkenin geleceğine sahip çıkmak için uyanık olunması gerektiğine vurgu yapan Bakan Soylu, “Ülkemizin zenginliğini, özgürlüğünü ve ülkemizin zenginliğini her gün attırabilme hedefinde olmalıyız. Biz hedefleri olan bir milletiz. Birçok badireden geçtik. Dünya ekonomik badireden geçtikçe ayaklarımızın üzerinde sağlam durduk. Etrafımızdaki coğrafya ateş çemberi oldu, bizi içerisine çekmeye çalıştılar. Biz yine sağlam durduk” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap