SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Atık Su Projesi son virajda!

Atık Su Projesi son virajda!

16 Eylül 2017 Cumartesi - 10:44




Giresun Belediyesi tarafından Avrupa Birliği IPA fonlarından finanse edilecek olan Giresun Atık Su Arıtma ve Altyapı Tesisleri Projesi gerçekleştirili





Avrupa Birliği IPA fonlarından finanse edilecek olan Giresun Atık Su Arıtma ve Altyapı Tesisleri Projesi çalışmaları devam ediyor. Giresun Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılan bilgilendirme toplantısında konuşan Belediye Başkanı Kerim Aksu; “Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projenin artık son detaylarını görüşüyoruz, şehrimize hayırlı olsun. Projenin bu güne gelmesinde emeği geçen AB yetkililerine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ve belediyemizin yetkililerine teşekkür ediyorum. Gelecek elli yılımızı ilgilendiren önemli bir çalışmayı el birliği ile gerçekleştiriyoruz” dedi.

OLDUKÇA MEMNUNUZ

AB Türkiye Delegasyon proje temsilcisi Asuman Özaltay ise yaptığı değerlendirmede şu görüşlerini paylaştı; “Giresun Belediyesi bu projeyi çok istiyor. Proje tamamlanma aşamasında ve son durumu yerinde inceledik. Gelinen bu noktadan ve devam eden süreçten oldukça memnunuz . Bundan sonraki aşamalarında sorunsuz geçeceğini umut ediyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap