SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Askerlere mektup var

Askerlere mektup var

24 Şubat 2017 Cuma - 13:50




Rize'de ortaokul öğrencileri, Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek amacıyla yazdıkları mektupları gönderdi.





Derepazarı İmam Hatip Ortaokulu ve Ali Rıza Yılmaz Ortaokulu öğrencileri, Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek amacıyla Derepazarı İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ulvi Yakupçebioğlu öncülüğünde bir araya geldi. Duygu ve düşüncelerini anlatan mektuplar yazan öğrenciler, Derepazarı PTT merkez şubesine giderek, mektupları gönderdi. Derepazarı İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ulvi Yakupçebioğlu, yaptığı açıklamada, öğrencilerden kendilerine 'askerler için mektup yazabilir miyiz' diye bir fikir geldiğini söyledi. Yakupçebioğlu, "İki okul mektup yazmak isteyenleri bize iletti. Öğrencilerimiz de mektuplarını yazdılar. Askerlerimize göndereceğiz. Bizim için orada savaşan askerlerimize moral olsun. Buradaki öğrencilerimize vatan sevgisi, bilinci aşılamak için böyle bir projeyi yaptık. İnşallah amacına ulaşır" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap