SON DAKİKA



Haber > Artvin > TURİZMİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK!

TURİZMİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK!

30 Nisan 2018 Pazartesi - 13:06




Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Artvin'in bundan sonra turizmde cazibe merkezi haline gelmesinde çok ama çok önemli aşamayı kaydetti" dedi.





Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Artvin’de konuştu. Işık, “İktidarımız döneminde Artvin'in 40-50 senedir belki de daha da fazla zamandır hayal ettiği ama bir türlü hiçbir iktidarın göze alamadığı Cankurtaran Tüneli'nin geçen mart ayından itibaren açılmış olması aslında Artvin'in bundan sonra turizmde cazibe merkezi haline gelmesinde çok ama çok önemli aşamayı kaydetti” dedi.

HİÇ YABANCI DEĞİLİM

Işık, Artvin'e yabancı olmadığını aktararak, “Artvin, benim hiç yabancı olmadığım bir il. Daha önce teşkilat görevim nedeniyle defalarca gelip gittiğim ve değişimine de şahit olduğum bir il. Fevkalade önemli gelişmeleri bugün görmekten memnuniyet duydum. Artvin'i ilk gördüğümde bende uyanan intiba, dünyada bu kadar güzel yer herhalde çok azdır. Arkadaşlara da ifade etmiştim, herhalde cennetten sonra ki en pahalı yer de burasıdır. Bir taraftan çok yalçın bir tabiat, diğer taraftan Allah'ın tüm güzellikleri bir arada verdiği muhteşem şehir” ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap