SON DAKİKA



Haber > Artvin > Sosyal medyadan görüp akın akın geliyorlar! Türkiye'nin saklı cenneti

Sosyal medyadan görüp akın akın geliyorlar! Türkiye'nin saklı cenneti

09 Temmuz 2023 Pazar - 14:57




Türkiye'nin "saklı cennetleri" arasında gösterilen Borçka Karagöl, yeşilin her tonunu barındıran ağaçların göle yansımasıyla görsel bir şölen sunuyor.





Artvin'in en önemli turizm merkezlerinden Borçka Karagöl Tabiat Parkı, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

İlçe merkezine 27 kilometre mesafede yer alan ve Türkiye'nin "saklı tabiat cennetleri" arasında gösterilen Borçka Karagöl Tabiat Parkı, yeşilin her tonunu barındıran ağaçları, yürüyüş yolları, piknik ve kamp alanlarıyla turistlerin vazgeçilmez noktalarından biri.
Orman içerisinde yer alan Karagöl eşsiz manzarası ve yansımasıyla ziyaretçilerine güzel görüntüler sunuyor.

Borçka Karagöl'e ziyaretçi akını!

Doğayla baş başa bir gün geçirmek isteyen doğa ve fotoğraf tutkunları, tabiat parkının yolunu tutuyor.

Eşiyle birlikte Osmaniye’den Karadeniz turuna çıkan Aytekin Kavcı, Borçka Karagöl’ü Türkiye'de gördüğü en iyi yerlerden biri olarak değerlendirerek, "Türkiye'nin yüzde 90'ını gezdim sonuna kadar ama böyle bir manzara, böyle bir güzellik daha önce rast gelmemişti. Pürüzsüz saf doğa, yeşillik dokunulmamış harika yani" dedi.


Borçka Karagöl'e ziyaretçi akını!

Bitlis’ten balayı turuna çıkan Büşra Öksüz ve Ramazan Öksüz çifti ise, "Sosyal medyadan gördük eşimle yeni evlendiğimiz için bir gezi turu yapalım dedik. Buralar müthiş gerçekten inanılmaz herkese tavsiye ediyorum. En çok büyüleyen şey her tarafın bu kadar yeşillik, temiz olması. Burada gerçek nefes alabildik yani" diye konuştu.

Borçka Karagöl'e ziyaretçi akını!

Sosyal medyadan sürekli gördüğünü ve doğasını çok merak ettiğini belirten Mine Beştepe de Borçka Karagöl’ü görmek için Sakarya’dan geldiğini söyledi. Beştepe, "Sonunda gelebildim. Sürekli Instagram'dan, YouTube'dan gördüğüm bir yerdi. Birçok videoyu izleyip gelmiştim bir bilgim vardı yani burayla alakalı çok merak ettiğim bir yerdi. Doğasını falan çok merak ediyordum. Çok enteresan ve çok da güzel bir yer açıkçası. Balıkları, gölü, ne bileyim ağaçları, yeşili gerçekten çok güzel, nefes aldığınızı hissedebiliyorsunuz" şeklinde konuştu.

Borçka Karagöl'e ziyaretçi akını!


İstanbul’dan arkadaşlarıyla Borçka Karagöl’e gelen Emre Baki ise, "Karadeniz gezisi olarak çıktık yola ve şu an Artvin'deyiz. Oldukça güzel gözüküyor. Yollarda arabayla çıkarken tabii ki zorluk yaşadık çünkü bozuk yollar. Kirletilmemiş, doğal yaşam devam ediyor, yeşillikler çok iyi. Güzel olan taraflardan biri de yerlerde çöp göremedim. Çok fazla yabancı turist göremedim, yerel halkımız var. Onun dışında suda balıklar ve kano tarzı şeyler yapılıyor çok güzel" dedi.

Borçka Karagöl'e ziyaretçi akını!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap