SON DAKİKA



Haber > Artvin > Demirhan Elçin Artvin'de sandık kurdu

Demirhan Elçin Artvin'de sandık kurdu

15 Ocak 2024 Pazartesi - 12:28




CHP'den aday gösterilmeyen Demirhan Elçin, partisinin genel merkezine ateş püskürdü, "başka partiden veya, bağımsız aday olayım mı" diye sandık kurarak vatandaşa sordu






CHP’li Artvin belediye başkanı Demirhan Elçin, partisinin genel merkezinin kendisini aday göstermediği gerekçesiyle düzenlediği seçim anketinde ‘İYİ Parti’den mi yoksa bağımsız olarak mı aday olmalıyım?’ sorusunun vatandaşlara iletmek için sandık kurdu.

GENEL MERKEZE REST ÇEKTİ

Artvin’in CHP’li Belediye Başkanı Demirhan Elçin, adaylık süreciyle ilgili belediye önünde basın açıklaması yapmış, "Aklımın ucundan geçmezdi ben belediye başkanlığına aday olacağım da Cumhuriyet Halk Partisi'ne yalvaracağım” demiş ve adaylığını geri çekmişti.

CHP ARTVİN'DE BİLGEHAN ERDEM'İ SEÇTİ

Cumhuriyet Halk Partisinin 6 saat süren MYK toplantısı sonrası Artvin belediye başkan adayı olarak Bilgehan Erdem'i seçti. Karar Parti Meclisinden çıksada Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ın müdehalesi sonucunda bu kararın oluştuğu ve Demirhan Elçin'in çizik yediği iddia edildi.

HALKIN ÖNÜNE SANDIK KOYDU

Artvin'de bir otelin toplantı salonunda düzenlenen ‘Artvin Belediyesi Yol Haritası Belirleme’ toplantısında konuşan Demirhan Elçin, 5 yıllık süreçte yaptığı çalışmalardan bahsetti.CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ‘ön seçim’ konuşu konuşmalarını vatandaşlara izleten Elçin, Ardanuç, Şavşat ve Kemalpaşa’da yapılan ön seçimlerin merkezde neden yapılmadığını sordu?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap