SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Adalet eğitimi Rize'de olacak

Adalet eğitimi Rize'de olacak

16 Mart 2017 Perşembe - 14:30




AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Alipaşa mahallesinde atıl durumda bulunan binanın artık Adalet eğitim merkezi olarak hizmet vereceğini söyledi.





AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Rize Personel Eğitim Merkezinde incelemelerde bulunarak, Türkiye’de ilk ve tek olduğunu ve Nisan ayı itibariyle de hizmet vermeye başlayacağını ifade etti. Karal, eğitim merkezi ile ilgili bilgiler de verdi.

60 BİN PERSONEL

Karal, eğitim merkezi ile ilgili, “Adalet Bakanlığı çalışanlarına hizmet içi ve hizmet öncesi eğitim vererek, yargı hizmetinin daha etkin ve verimli sunumu ile vatandaşımızın adalete olan güven duygusunu en üst seviyelere çıkarma noktasında Eğitim Dairesi Başkanlığı'nın belirlediği eğitim politikalarıyla kamu hizmetlerinin geliştirilmesini amaçlamaktadır” dedi. Milletvekili Karal, Türkiye genelinde yaklaşık 60 bin adalet personelinin Rize’de eğitim alacağını vurguladı.

Mustafa BAYRAK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap