SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 5 yıldızlı oda

5 yıldızlı oda

27 Şubat 2017 Pazartesi - 12:39




On ikincisi düzenlenen Akreditasyon Sertifika Töreninde Artvin ilini temsil eden Hopa Ticaret ve Sanayi odası oldu. Törende 26 Oda ve Borsa’nın daha,





 Bu yıl on ikincisi düzenlenen Akreditasyon Sertifika Töreninde Artvin ilini temsil eden Hopa Ticaret ve Sanayi odası oldu. Ankara’da yapılan törende 26 Oda ve Borsa’nın daha, 5 yıldız kapsamına girmeye hak kazandı. Bu odalar arasında bölgenin en etkin ve güçlü odası olan Hopa ticaret ve sanayi odası da yer aldı. Oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla başlatılan "Akreditasyon Sistemine yönelik sertifika töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB) gerçekleştirildi.

KENDİLERİNİ GELİŞTİRDİLER

12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni’nde konuşan TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin en büyük zenginliğinin girişimci tüccar ve sanayiciler olduğunun altını çizerken, yapılan törenle birlikte 26 Oda ve Borsa’nın daha, 5 yıldız kapsamına girmeye hak kazandığını söyledi. Ayıca 54 Oda ve Borsanın akreditasyonunu yenilendiğini belirten Hisarcıklıoğlu, ”1 adet Odamız da akreditasyon seviyesini yükseltti. Esasında onlar, kendilerini dönüştürdüler ve geliştirdiler. Reel sektör için hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiler. Proje üretiyorlar, yurtdışına açılıyorlar, reel sektöre işin hakkını vererek kanaat önderi oluyorlar. İşte 5 yıldızın manası da burada gizli. Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap