Haber > Karadeniz Rehberi > Meşhur Akçaabat Köftesi Nasıl Yapılır?
28 Mart 2024 Perşembe - 11:38
Ünü artık sınırlar ötesine taşan karadeniz'in muhteşem lezzeti Akçaabat köftesinin tam ölçülü tarifi ile sizlerleyiz.
1 buçuk kilo yağsız dana kıyma
300 gram çember yağı (iç yağ)
6-7 diş sarımsak
300 gram bayat ekmek
Yarım çay bardağı sade maden suyu
Tuz
Yoğurma işleminin süresi ve etin dinlendirilmesi oldukça önemlidir.
İyi ramazanlar
VİDEO
SON DAKİKA
ÇOK OKUNANLAR
© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.