SON DAKİKA
SON DAKİKA

Karbon

Karbon ile ilgili tüm haberleri, son dakika Karbon haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Karbon haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Karbon Haberleri

Karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyarı
Yaşam
Karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyarı

Soğuk kış aylarına sayılı günler kala uzmanlar odun, soba ve doğal gaz kullanımı kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı vatandaşlara dikkatli olması konusunda uyarıda bulunarak, baca temizliği yapılan evlerde soba zehirlenmelerinin ortadan kalktığına dikkat çekti.

03 Kasım 2021, 15:38
Karbonat Erol kimdir? Karbonat Erol rolünü kim oynadı?
Magazin
Karbonat Erol kimdir? Karbonat Erol rolünü kim oynadı?

Kemal Sunal, Şevket Altuğ ve Ali Şen’in oynadığı 1983 yapımı Yeşilçam’ın en sevilen filmlerinde yer alan ‘Karbonat Erol’ karakterinin kim olduğu ve gerçek hayattaki adı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Karbonat Erol , Twitter’da gündem olmasından sonra Karbonat Erol kimdir? sorusu sorulmaya başlandı. Pek Karbonat Erol kimdir? Karbonat Erol’u kim oynadı? İşte Karbonat Erol karekterini oynayan Ünal Gürel'in hayatı.

28 Mart 2021, 17:31
Karbonmonoksit zehirlenmesi: 1 ölü
Yaşam
Karbonmonoksit zehirlenmesi: 1 ölü

Sivas’ın Kangal ilçesinde karbonmonoksit gazından etkilenen iki çobandan biri hayatını kaybetti.

15 Ocak 2020, 13:03
'Sessiz Katil' için uzmandan uyarı
Sağlık
'Sessiz Katil' için uzmandan uyarı

Karbonmonoksit zehirlenmesi vakalarının kış aylarında arttığını belirten Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aydın, ‘sessiz katil’ adı verilen zehirlenmeye karşı alınacak önlemlere dikkat çekti. Prof. Dr. Aydın, "Ortamda gaz dedektörlerinin bulunması gerekir. Bir gaz salınımı olduğunda bu dedektörler uyarı verir" dedi.

13 Aralık 2019, 12:18
G20 ülkeleri kömüre 76 milyar yatırdı
Dünya
G20 ülkeleri kömüre 76 milyar yatırdı

Karbon Kapanı Raporu, iklim değişikliğiyle ilgili taahhütler veren büyük ekonomiye sahip ülkelerin ,yurtdışında kömürlü termik santrallere, kömür made

22 Kasım 2016, 16:48

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap