Besin değeri olarak etle aynı değere sahip istiridye mantarı Zonguldak’ta tezgahlarda yerini aldı.
10 Ekim 2022, 14:06Besin kaynağı olarak gıda ve tüketilme şekli rüya görürken önemli sembolleri temsil edebilir.
20 Ekim 2021, 17:48Yaşar Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Eylem Ezgi Fadıloğlu, aşırı sıcaklarda sıkça görülen; ancak dikkat edilmediğinde ölüme bile yol açabilen besin zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyardı.
06 Temmuz 2020, 11:02Besinler vücudumuz için gerekli olan vitamin ve mineralleri sağlayarak sağlığımızı olumlu yönde etkilemektedir.
24 Mayıs 2020, 14:28Medicana Bursa Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Tuğba Küçük yorgunluğa iyi gelen 10 besin hakkında bilgi verdi. Besinlerin içinde kividen kırmızı ete, armuttan yoğurda yiyecekler bulunuyor.
16 Şubat 2020, 11:55Medicana Bursa Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Tuğba Küçük yorgunluğa iyi gelen 10 besin hakkında bilgi verdi. Besinlerin içinde kividen kırmızı ete, armuttan yoğurda yiyecekler bulunuyor.
16 Şubat 2020, 11:0614 Aralık 2016, 15:26
Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci, bazı besinlerin çiğ olarak tüketilmesinin kalp sağlığını olumlu etkilediğini belirtti.
04 Nisan 2016, 15:55Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı, besinlerdeki antioksidanların hücreleri serbest radikallere karşı koruduğunu belirterek vücutta iltihabın azaltılma
12 Mayıs 2015, 12:38© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.