SON DAKİKA



Haber > Gündem > Züleyha'nın son sözü: Yapma aşkım

Züleyha'nın son sözü: Yapma aşkım

19 Ağustos 2023 Cumartesi - 11:43




Sevgilisi Ümit Işık tarafından elektrik süpürgesinin kablosuyla boğularak öldürülen Züleyha Adıgüzel'in son nefesini vermeden önceki son sözü "Yapma aşkım" olmuş. Katil ise bu söze rağmen kabloyla genç kadının boğazını sıkmaya devam etmiş.





Tekirdağ Çerkezköy'de sevgilisi Ümit Işık tarafından elektrik süpürgesinin kablosuyla boğularak öldürülen Züleyha Adıgüzel'in son nefesini vermeden önceki son sözü "Yapma aşkım" olmuş. Katil ise bu söze rağmen kabloyla genç kadının boğazını sıkmaya devam etmiş.

DAHA ÜÇÜNCÜ KEZ BULUŞMUŞLARDI

Çerkezköy'deki günlük kiralık evde yaşanan korkunç cinayetin ayrıntıları tüyler ürpertti. Ümit Işık (25) 1.5 ay önce internet üzerinden tanıştığı Züleyha Adıgüzel'i (23) daha üçüncü buluşmalarında öldürdü. Cesedin başında sabaha kadar bekleyen, daha sonra soğukkanlılıkla kiraladığı aracı şirkete teslim edip polise giden Ümit Işık olay sırasında uyuşturucu etkisi altında olduğunu öne sürdü.

 DAKİKA SIKTIM

Katil, ilk ifadesinde şöyle dedi: "Saat 22.00 sıralarında eve girdik ve dışarıdan aldığımız yemeği yedik. Sohbet esnasında eski ilişkilerimizden söz ettik. Bunun üzerine kendimi kaybettim, odada bulunan süpürgeyi alarak kablosunu boynuna doladım. Bana 'Yapma aşkım' dedi. Kurtulmak için mücadele etti, tırnağını elime batırdı. 4-5 dakika boynunu kabloyla sıktım. Bir süre sonra hareketsiz kalınca öldüğünü anladım."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap