SON DAKİKA



Haber > Gündem > Zeynep Ela'nın ölümü kahretti! Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Zeynep Ela'nın ölümü kahretti! Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

22 Temmuz 2023 Cumartesi - 16:11




Annesinin kullandığı otomobilden inip yola fırlayan ve servis minibüsünün altında kalarak vefat eden Zeynep Ela gözyaşları içinde toprağa verildi.





Kaza, dün akşam saatlerinde Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi, 3771'inci Cadde’de meydana geldi. Cennet Bülbül, otomobil ile evinin önünde yol kenarında durdu.

Yanındaki kızı Zeynep Ela (4) ve oğlu Sami Poyraz (8), otomobilden indi. Bu sırada Zeynep Ela, bir anda yola fırlayınca işçilerin bulunduğu servis minibüsünün altında kaldı. Zeynep Ela, kaza yerinde hayatını kaybetti.

Koşarak kızının başına giden Cennet Bülbül, gözyaşlarına boğuldu. Cennet Bülbül'ün, kızının başında feryat etmesi yürek yaktı. Zeynep Ela'nın cesedi, yapılan incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

TABUTUN BAŞINDA BAYGINLIK GEÇİRDİ

Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemlerinin ardından Zeynep Ela Bülbül'ün cenazesi, aileye teslim edildi. Zeynep Ela için Sincan ilçesindeki Cimşit Camisi'nde cenaze namazı kılındı.


Cenazede eşi ile birlikte taziyeleri kabul eden Cennet Bülbül, güçlükle ayakta durabildi. Kızının tabutuna sarılarak gözyaşı döken Cennet Bülbül, "Koynumda büyüttüm evladımı" diyerek, feryat etti. Cennet Bülbül, zaman zaman tabutun başında baygınlık geçirdi. Zeynep Ela'nın babaannesi de tabuta sarılarak, "Canımdan can gitti" diyerek, ağladı.

Zeynep Ela Bülbül’ün cenazesi, öğle kılınan cenaze namazının ardından Cimşit Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap