SON DAKİKA



Haber > Gündem > Zeren'in ölümüne 4 tutuklama

Zeren'in ölümüne 4 tutuklama

18 Kasım 2023 Cumartesi - 21:24




Aydın'da KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana gelen asansör faciasında hayatını kaybeden Zeren Ertaş'ın ölümüne ilişkin Ankara’da yakalanan asansör firmasının mühendisi tutuklandı.





Aydın KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda 27 Ekim'de meydana gelen asansör faciasında Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi Zeren Ertaş hayatını kaybetmişti.

Yaşanan olay sonrası Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmada asansör firması yetkilisi M.B. ile firma sahibi H.T. tutuklanmıştı. Savcılık tarafından derinleştirilen soruşturma sonrasında firmanın mühendisi R.H.A. da yakalanarak, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

FACİADA 4 TUTUKLAMA




Derinleştirilen soruşturma çerçevesinde Ankara’da yakalanarak gözaltına alınan asansör firmasının mühendisi U.İ. de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarılan U.İ., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayla ilgili tutuklu sayısı 4’e yükseldi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap