SON DAKİKA



Haber > Gündem > Zafer Partisi'ne gece yarısı operasyonu: İlçe başkanı gözaltına alındı

Zafer Partisi'ne gece yarısı operasyonu: İlçe başkanı gözaltına alındı

08 Mayıs 2022 Pazar - 12:09




Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, Arnavutköy İlçe Başkanı Adem Şeker'in dün gece gözaltına alındığı bilgisini paylaştı.





Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, Zafer Partisi’ne yönelik dün gece gözaltı işlemi yapıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Zafer Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Adem Şeker, dün gece saatlerinde gözaltına alındı. Gözaltı kararının bir afişte yer alan ifadelere ilişkin olduğu belirtildi. Afişte, “Zafer Partisi Gelecek Sığınmacı Kaçaklar Gidecek” ifadeleri yer alıyordu.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya kişisel sosyal medya hesabından, “Zafer Partisi Arnavutköy İlçe Başkanımız Adem Şeker, aşağıdaki pankart ve yazılar sebebiyle gözaltına alınmıştır. İstanbul İl Başkanımız Hakan Akşit ve beraberindeki heyet, ilçe başkanımıza destek olmak için Arnavutköy Karakoluna gitmek için yola çıkmışlardır” paylaşımını yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap